Haber Dokuz
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • FOTO GALERİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MEDYA
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • AYKIRI
No Result
View All Result
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • FOTO GALERİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MEDYA
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • AYKIRI
No Result
View All Result
Haber Dokuz
Home Manşet

PKK-DHKP-C çatışmasında 1 Çocuk Öldü

Mart 30, 2020
in Manşet, ÖZEL HABER
PKK-DHKP-C çatışmasında 1 Çocuk Öldü

İstanbul’da, PKK yanlısı gruplar ile DHKP-C yanlısı gruplar arasında başlayan gerginliklerde olaylarla alakası olmayan 1 çocuk hayatını kaybetti.

HaberDokuz / Özel Haber

2 gündür belirli mahallelerde devam eden karşılıklı çatışmalarda bugün ateşli silah kullanıldı. Olaylarla ilgisinin olmadığı öğrenilen ve çalıştığı tekstil atölyesinden eve gitmekte olan 16 yaşındaki İbrahim Öksüz hayatını kaybetti. Çatışmanın arasında kalan 16 yaşındaki Öksüz’ün vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

GAZİ’DE YENİDEN BAŞLAYAN OLAYLAR

Akşam saatlerinde Gazi Mahallesi’nde alevlenen olaylarda HDP’li ve DHKP-C’li gruplar karşı karşıya geldi. Gerginliğin büyümesi üzerine TOMA ve Gaz bombalarıyla müdahale eden emniyet güçleri olayları kontrol altına almakta zorlandı. Molotof kokteylerinin de kullanıldığı çatışmalarda, bir süre sonra ateşli silahlar devreye girdi. Gece 22.30 sıralarında yaşanan çatışmalarda 16 yaşındaki işçi İbrahim Öksüz nereden geldiği belli olmayan kurşunlarla olay yerinde hayatını kaybetti. PKK ve  DHKP-C’li grupların birinden gelen kurşunlarla hayatını kaybeden Öksüz’ün çalışmak zorunda olduğu için 16 yaşında Konfeksiyon atölyesinde düşük bir ücretle çalıştığı öğrenildi. Öksüz’ün cenazesi hastane morgundan otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

PKK’DAN YOK, DHKP-C’DEN 12 GÖZALTI

Olaylardan sonra emniyet güçlerinin yapmış olduğu operasyonlarda 12 DHKP-C’linin gözaltına alındığı bilgisi gelirken, yapılan aramalarda 2 tabanca ele geçirildi. Polisin PKK’lı gruptan hiç kimseyi gözaltına almadığı iddia ediliyor.

pkk-dhkpc

Suriye’nin Son Durumu,Türkiye-Suriye Sınırı ve Terörle Mücadele
GÜNDEM

Suriye’nin Son Durumu,Türkiye-Suriye Sınırı ve Terörle Mücadele

Kandil’de PKK hedefleri etkisiz hale getirildi
GÜNDEM

Kandil’de PKK hedefleri etkisiz hale getirildi

“Kürt Bölgesinin Güvenliği Bizim İçin Önceliklidir”
POLİTİKA

Yeni Çözüm Süreci!

Haber Dokuz Yeni Nesil Habercilik

Dolasim Menusu

takipçi satın al
instagram takipçi satın al
twitter takipçi satın al
tiktok takipçi satın al
youtube abone satın al
facebook takipçi satın al
twitch takipçi satın al

Kategoriler

  • FOTO GALERİ
  • Manşet
  • SÜRMANŞET
  • GÜNDEM
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • YAZARLAR
  • MEDYA

Son Haberler

Türkiye’nin konuştuğu ‘ölüm partisi’ne operasyon

ABD Koronavirüs’e teslim oluyor

1 milyon sığınmacıya “merhaba” der misiniz?

2.Çözüm sürecini resmen başlattılar

31 Mart’ın parolası belli oldu!

Şehidiyle davalık olan Devlet!

  • Ana Sayfa
  • Gizlilik Politikası

Aykırı Haber Sitesi

No Result
View All Result
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • FOTO GALERİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MEDYA
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • AYKIRI

Aykırı Haber Sitesi