Haber Dokuz
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • FOTO GALERİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MEDYA
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • AYKIRI
No Result
View All Result
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • FOTO GALERİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MEDYA
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • AYKIRI
No Result
View All Result
Haber Dokuz
Home MEDYA

Necati Şaşmaz Gazeteciyi İstifa Ettirdi

Temmuz 26, 2013
in MEDYA
Necati Şaşmaz Gazeteciyi İstifa Ettirdi

TRT ekranlarında yaşanna hamile kadınlar skoğa çıkmasın skandalı sokak eylemleri ile protesto edilirken Necati Şaşmaz’ın sahibi olduğu yazete.com’da ilginç bir olay yaşandı. TRT’deki skandalı haberleştiren Yazete Yazı İşleri Müdürü işten çıkartıldı.

SÖZLERİ KADINLARI SOKAĞA DÖKMÜŞTÜ

Türk tasavvuf düşünürü ve avukat Ömer Tuğrul İnançer, TRT’de katıldığı programda “Hamileliği davul çalarak ilan etmek bizim terbiyemize aykırıdır. Böyle karınla sokakta gezilmez. Her şeyden önce estetik değildir. 7-8 aydan sonra anne adayı biraz hava almak için beyinin otomobiline biner, biraz dolaşır. Sonra akşam üstü çıkarlar… Şimdi ise maşallah, kanatlısı kanatsızı televizyonlarda uçuşuyor. Ayıptır ayıp. Bunun adı realizm değildir. Bunun adı terbiyesizliktir” demişti.

TRT’DEKİ SKANDAL YAZETE’DE KELLE ALDI

İnançer’in sözleri bütün internet medyasında geniş yankı bulurken yazete.com’da kelle aldı. Yazı İşleri Müdürü Emrah İriç, TRT’deki skandalı konu alan haberi nedeniyle kovuldu. Kararın sahibi ise sitenin sahibi olan ve Kurtlar Vadisi dizindeki Polat Alemdar karakteriyle üne kavuşan Necati Şaşmaz. Gazeteciler.com’a gelen bilgilere göre sitenin yöneticisi, İriç’e “Necati Bey bu haberden rahatsız oldu. İstifanı istiyor” diyerek patronajın kararını iletti. Şaşmaz’ın mesajıyla istifa eden Emrah İriç’in adı ise künyeden çıkartıldı.

KOVMA NEDENİ TARİKAT DAYANIŞMASI MI?

Necati Şaşmaz’ın kararının perde arkasına dair kulislerde ise ilginç iddialar dolaşıyor. Necati Şaşmaz’ın sahibi olduğu sitenin Yazı İşleri Müdürü’nü tek bir haber için apar topar kovmasına neden olan etkenler arasında, Tuğrul İnançer’in Cerrahi tarikatına mensup olması gösteriliyor. Kadiri tarikatından olduğu bilinen Şaşmaz’ın haberden rahatsız olmasının asıl sebebinin de işte İnançer’in bu kimliğinden kaynaklanan bir tarikat dayanışması olduğu vurgulanıyor.

Suriye’nin Son Durumu,Türkiye-Suriye Sınırı ve Terörle Mücadele
GÜNDEM

Suriye’nin Son Durumu,Türkiye-Suriye Sınırı ve Terörle Mücadele

Kandil’de PKK hedefleri etkisiz hale getirildi
GÜNDEM

Kandil’de PKK hedefleri etkisiz hale getirildi

“Kürt Bölgesinin Güvenliği Bizim İçin Önceliklidir”
POLİTİKA

Yeni Çözüm Süreci!

Haber Dokuz Yeni Nesil Habercilik

Dolasim Menusu

takipçi satın al
instagram takipçi satın al
twitter takipçi satın al
tiktok takipçi satın al
youtube abone satın al
facebook takipçi satın al
twitch takipçi satın al

Kategoriler

  • FOTO GALERİ
  • Manşet
  • SÜRMANŞET
  • GÜNDEM
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • YAŞAM
  • YAZARLAR
  • MEDYA

Son Haberler

Türkiye’nin konuştuğu ‘ölüm partisi’ne operasyon

ABD Koronavirüs’e teslim oluyor

1 milyon sığınmacıya “merhaba” der misiniz?

2.Çözüm sürecini resmen başlattılar

31 Mart’ın parolası belli oldu!

Şehidiyle davalık olan Devlet!

  • Ana Sayfa
  • Gizlilik Politikası

Aykırı Haber Sitesi

No Result
View All Result
  • DÜNYA
  • EKONOMİ
  • FOTO GALERİ
  • GÜNDEM
  • KÜLTÜR SANAT
  • MEDYA
  • POLİTİKA
  • SPOR
  • AYKIRI

Aykırı Haber Sitesi