Anasayfa arrow Yaşam arrow Ağrı Cezaevindeki Kaçış Filmleri Aratmadı
Ağrı Cezaevindeki Kaçış Filmleri Aratmadı Yazdır E-posta
Cuma, 26 Haziran 2009
Ağrı Kapalı Cezaevindeki 2 tutuklu, gardiyan üniforması giyerek kaçtı.
Image
Alınan bilgiye göre, tecavüz suçundan tutuklu Muharrem S. ile cinayet zanlısı Mehmet A, sabah saat 07.00 sıralarında Ağrı Kapalı M Tipi Cezaevinden gardiyan üniforması giyerek firar etti.

Firarilerin yakalanması için güvenlik güçlerinin şehrin giriş ve çıkışlarında uygulama başlattığı, kent merkezinde devriye gezen ekip sayısının arttırıldığı belirtildi.

Muharrem S'nin, geçen yıl nisan ayında, Ağrı'da matematik öğretmeni olarak görev yapan E.B'ye (24) tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklandığı ve 30 yıl hapis istemiyle yargılandığı bildirildi.

Tutuklu Mehmet A'nın ise cinayet zanlısı olarak Doğubayazıt Cezaevinde tutuklu bulunduğu sırada kaçtığı ve yakalandıktan sonra Ağrı Kapalı M Tipi Cezaevine getirildiği öğrenildi.

Bu kategoride yeni haberler:
Bu kategoride önceki haberler:

 
< Önceki   Sonraki >