Anasayfa arrow Yazarlar arrow Murat Çavga arrow Mao'nun O. Çocukları: ÇİNLİLER
Mao'nun O. Çocukları: ÇİNLİLER Yazdır E-posta
Pazar, 12 Temmuz 2009

Mao’nun O. Çocukları: ÇİNLİLER

 

Murat Çavga

Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır

 

Her türlü pisliği hamam böceği, köpek, leş yiye yiye kendi insanlıklarından çıkmış Çinlilere sesleniyorum !

 

Bu Japonlar sizin zamanında az bile yapmış !

 

İnsanlık tarihinde görülmemiş bir şekilde İnsanlığından çıkmış hayvan sürüsü gibi Uygur Türklerinin üzerine saldıran vahşiler ! Bizler sizi Talas Savaşı’nda yendiğimiz gibi bir gün elbet yener, medeniyetsizleşmiş o ucube duruşunuzu tarihin karanlık sayfalarına gömeriz.

 

 Olaylar hepimizin gözleri önünde oluyor olmasına da aklımda sorular çıkmıyor.

 

1-Uygur Türklerinin ezilişi’ne Arap Müslüman tepkisinin ne olacağını merak ediyorum? Acaba Filistin konusunda kukla devlet başkanlarının dışındaki Müslüman halk sokaklara çıkara Çin’in Müslüman Türklere zulmünü protesto edebilecek mi?

 

2- Türkiye Komünist Partisi, isminin başındaki Türkiye ibaresine binaen mi kimliğini belli edip olayları kınayacak mı? Yoksa Mao’cu kimliğinle hareket edip olaylara seyircimi kalacak.

 

3-Türkiye ile Çin ekonomik yakınlaşması ve çok önemli altı adet sözleşme Cumhurbaşkanı Abdullah GÜL’ün Çin’i ziyaretinin hemen akabinde imzalanmış ve Türkiye’nin doğu ile yakınlaşmasının ve ticaret bağlarının güçlendirilmesi için önemli bir adım atılmıştı. Bu yakınlaşmadan korkan ve Türkiye’yi kendinden başkasına yar etmemeye kararlı Amerika’nın ziyaretin hemen bir hafta sonrasında çıkan olaylarda bir parmağı var mı?

 

4-İran seçimlerinden sonra mollalar rejimi çöküyor diyerek başka bir ülkenin yönetim biçimini saatlerce televizyonlara yatırarak irdeleyen Türk basını, Çin’in baskıcı, şerefsiz komünist sistemini de masaya yatırarak günlerce yerden yere vurmaya çalışacak mı?

 

5-Bir yandan Çin’lilerin zulmünü protesto ederken çin malı şemsiye ile güneşten korunurken, çin pamuğundan yapılmış elbiseler giyen, çin malı güneş gözlüğü’nü kaldırarak çin malı cep telefonu ile İstanbul da ’ki Çin’i Telin mitinginde vicdanen ne kadar rahat olabilecek?

 

6-Komünist sistemin insan varlığını ve onuru hiçe sayan uygulamalarını Müslüman dostu! B. Hüseyin Obama ne zaman kınayacak? Saddamcığa halkına zulüm yapıyor diye etmediğini bırakmayan demokrasi havarisi ABD acaba 1 milyar’lık Çin devleti’ne de müdahale edip conilerini yollayacak mı?

 

7-İran ve diğer Müslüman ülkeler Çin’i bu zulümlerinden dolayı protesto edip Şangay işbirliği paktın’dan ayrılacak mı?

 

8-Türkiye Çin’deki büyükelçisini ne zaman geri çekerek Çin büyükelçisini zulümlerin devam etmesi halinde sınır dışı edebilecek mi?

 

9-Somali, Lübnan gibi hiçbir bağımız kimlik bağımız olmayan yerlere dahi Barış gücü göndererek TSK yetkilerinden birisi Sincan Özerk Bölgesine barış gücünün gönderilmesi için girişimde bulunacak mı?

 

Soru sormakla bitmezde biliyor musunuz bu soruların hepsinin cevapları Anadolu insanının onurlu ve İnsani bağrında cevap bulduğuna inanıyorum. Gelecek günler zulmün kalelerinin birer birer yıkıldığına şahitlik edecektir.


Bu habere benzer haberler:
Bu kategoride yeni haberler:
Bu kategoride önceki haberler:

Yorum (1)add
Bu olanlardan sonra.. : ötükenli
1949 yılından bu yana devan eden zulüm günümüzde de tüm hızıyla sürerken,hem ithalatçı firmalar hem de biz "ucuz ve kalitesiz" mal tüketicileri, Çin ile ilgili ucuz mal alışverişine bir nokta koyamazsak dün Karabağ ve Kerkük'te,bugün Doğu Türkistan'da Türklerin başına gelenler yarında içimizdeki
"karakafalılar" tarafından bizim başımıza getirtilecektir.Çevremizdeki ülkelerin tepkilerini beklemek gibi bir lüksümüz olmadan Çin ile ilişkilerimizi ticari ve siyasi olarak askıya almaz,Çin tarafından verilen fotomontaj görüntülere bakarak yorum yapmaya kalkarsak hem kendimize,hem de bizden medet uman insanlara karşı hiç mi hiç itibarımız kalmaz.Bazen TV'lerde "Türkiye büyük ülkedir" nutukları atıyoruz ya!Haydi Türkiye göster kendini.
Temmuz 14, 2009
Yorum yazın
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

busy
 
< Önceki   Sonraki >