Anasayfa
Şaibeli Seçimler ve Sonuçları! Yazdır E-posta
Çarşamba, 05 Mart 2008

Şaibeli Seçimler ve Sonuçları!

Alp Ergenekon

Bu mail adresi spam botlara karşı korumalıdır, görebilmek için Javascript açık olmalıdır


2002 genel seçimlerinden yaklaşık beş yıl sonra öğrendik seçimlerde hile yapıldığını; 4,5 milyon oy mükerrer kullanılmış !

Bu olaydan önlem için ders alınması gerektiği halde benzeri seçim hilelerinin tekrarlandığına 2007 seçimlerinde de şahit oluyoruz. Bazı sandıklarda MHP ve CHP oylarının azaltılarak AKP oylarına ilave edildiği belgeleriyle ortaya konuyor. Ankara’da Sandık müşahidi parti görevlileri daha kendi sandık sonuçları açıklanmadan, saat 18:00 itibarı ile yanıbaşlarındaki AKP görevlilerine SMS mesajı çekildiğini ifade ediyorlar…

Bu durum 2002 yılında yaşanan 4,5 milyon mükerrer oy rezaletinin tekrar etmiş olabileceğini gösteriyor. Yüksek Seçim Kurulu bu iddiaları gözardı etmemeli ve araştırıp gereğini mutlaka yapmak zorundadır. Aksi taktirde olacakların hesabını kendileri değil ülkemiz ve milletimiz çok ağır bedellerle ödemek durumunda kalacaktır.

Nedir bu ağır bedeller…

Sıralayalım.

Entellektüel derinliğe sahip olmayan sözde aydın geçinen bir takım kişiler, seçim gecesinden itibaren “Bu seçim halkın muhtırasıdır” ifadeleriyle şeytanın avukatlığını yapmaya başladılar.

Peki, kime karşı ?

TSK’ya !

Sayın Başbakan’da seçim gecesi tüm Türk Milletinin özlemini çektiği sıcak bir konuşma yapmış ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri dahil tüm politikalarında uzlaşmayı tesis edeceklerini ifade etmişlerdir. Ancak bu açıklama sonrasında uzlaşma bir tarafa, Cumhurbaşkanı adayını dahi açıklamayarak tehlikeli bir takım spekülasyonlara adeta çanak tutmuştur.

“Abdullah Gül’ün aday olmaması AKP tabanını rahatsız eder, bazı kurumlara gerekli ders verilemeyeceği için demokrasi ağır bir yara alır.” Merkezli söylemlerde ifade edilen Kurumlarla kast edilmek istenen ne idi ?

Başta bu milletin gözbebeği durumunda olan TSK !

An itibarı ile Abdullah Gül Cumhurbaşkanı adayı gösterilmiş ilk tur oylama sonucunda 341 oy almıştır. Bu sonuç, adayın üçüncü turda Cumhurbaşkanı seçileceğinin de işareti olarak görülmelidir.

Netice itibarı ile, ilki 2002 seçimlerinde ikincisi ise 2007 seçimlerinde yaşanan iki şaibeli seçimin doğal sonuçlarını yaşamaktayız.

Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı seçilmesinden sonra sıra, TSK’yı olabildiğince güçsüz hale getirmeyi hedefleyen, AB politikaları için taviz üstüne taviz vermemizi sağlayan yasal düzenlemelere gelecek!


Her şey göz önünde çok açık bir şekilde yapılmaktadır. Gerekli önlemler alınmadığı sürece Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Milletinin gelecekte çok ağır bedeller ödeyeceği son derece açıktır !

 


Bu habere benzer haberler:
Bu kategoride yeni haberler:
Bu kategoride önceki haberler:

Yorum (0)add
Yorum yazın
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

busy
 
< Önceki   Sonraki >
 
 

Resul Kürşat Şahsi

 
Bizde Hiç mi Suç Yok?
 
Diğer Yazıları

E-Bülten Kayıt Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol