• Narrow screen resolution
  • Wide screen resolution
  • Auto width resolution
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • red color
  • green color
Site Rengini ve Boyutunu Değiştir

HABERDOKUZ

20
Ağustos
2008
Anasayfa
Çanakkale'dir, Lozan'dır, Ergenekon'dur Milli İrade! Yazdır E-posta
Salı, 18 Mart 2008
Çanakkale’dir, Lozan’dır, Ergenekon’dur Milli İrade!
 
Alp Ergenekon
 
Devlet denen teşkilat; Yasama, Yargı ve Yürütme ayakları üzerinde inşa edilen çatıdan başka bir şey değildir. Ya da başka bir değişle Yasama, Yargı ve Yürütme organları olmayan bir kuruluşa Devlet denemez.
 
Parti kapatılma davası ile Hükümet ve yandaşlarının dillerine pelesenk ettikleri Milli İrade; sadece Yürütme, sadece Yasama ya da sadece Yargı değildir.
 
Benzer yaklaşımla, sadece belirli bir süreliğine Yürütme denen organı icra etmek üzere Millet seçimi olan Hükümette Milli İrade şeklinde tanımlanamaz.
 
Milli İrade nedir, biliyor musunuz ?
 
Türk’ün karanlıktan aydınlığa çıkışı olan Ergenekon’dur !
 
Çanakkale Zaferidir !
 
Başbuğ Mustafa Kemal liderliğinde yedi düvele karşı verilen Kurtuluş Savaşıdır !
 
Lozan’dır !
 
Sonuç olarak yıkıp parçalamaya çalıştığınız Devlet denen o kutlu çatıdır, Milli İrade !
 
Hıristiyan ve Siyonist dayanışması bir proje olduğundan artık hiçbir şüphe kalmayan bu hükümet, derhal istifa etmelidir !
 
Bu uğurda Yargı üzerine düşeni yapmış, bundan sonrası Muhalefet ile Türk Milletine sevdalı Sivil Toplum Kuruluşlarına kalmıştır.
 
Yapılacak olan husus; Toplumun her kesimine hitap edecek mitingler, konferanslar ve toplantılar düzenleyerek toplumu AKP icraatları hakkında bilgilendirmek ve bilinçlendirmek olmalıdır.
 
Sosyal Güvenlik Yasası için sokağa dökülen işçilerimizi YALANCILIKLA itham eden Başbakan ve AKP hükümeti, tahmin edemedikleri bu direnç karşısında geri adım atmışlardır. İşte bu noktada Başbakan ve hükümete; “siz doğru iseniz neden geri adım atıyorsunuz” sorusu yöneltilmeli ve asıl yalancının kendileri olduğu Toplum önünde yüzlerine vurulmalıdır !
 
Vakıflar Yasası ve bu yasa ile dış güçlerin yapmak istedikleri topluma aktif olarak anlatılmalı ve hükümetin maskesi toplum nezdinde düşürülmelidir !
 
AKP tarafından görevlendirilmiş bir takım toplum mühendislerinin halka empoze etmeye çalıştıkları gibi, 22 Temmuz seçimleri sonrasında % 47 lik bir oranla her iki seçmenden birisinin oylarının alınmış olmadığı, bu sonucun seçime katılım oranı olan % 83’ün % 47 si olduğu,   % 47 lik sonucun genele vurulması halinde ise % 38’ karşılık geldiği ve sonuç olarak her iki kişiden birisinin değil her üç kişiden birisine karşılık geldiği ve bu oylarında mecliste grubu olan üç parti arasında bölüşüldüğü gerçeği mümkün olabildiğince topluma açıklanmalıdır.
 
Ergenekon’un; çökertilecek bir çete değil, Türk’ün karanlıktan aydınlığa çıkış projesi olduğu ve bunun da yakında yine tekrar edeceği bütün açıklığı ile ifade edilebilmeli ve toplumunu tükenmeye yüz tutmuş umutları yeşertilmelidir !
 
Parti kapatma davasından sonra T.C’ yi Hakimler, Yargıçlar Devleti şeklinde tanımlamaya kalkanların, hükümet ve AKP temsilcilerinin  yasak olan tarikat ve cemaatlerle ilişkilerinden söz edememe nedenleri ortaya konabilmeli ve asıl AKP hükümetinin tarikatler ve cemaatler hükümeti olduğu açıkça söylenebilmelidir.
 
Tüm bunların yapılabilmesi halinde yüce Türk Milleti şundan emin olmalıdır ki; Türk Milleti aydınlığa yeniden çıkacak ve Allah’ın izni ile Ergenekon yine yeniden doğacaktır !
 
Yorum (1)add feed
Burhan YILMAZ: Ergenekon, Agartadır-Şamballadır
Elinize gönlünüze sağlık. Size bir kopya vereceğim. Bana ait bir kitap: Türklerin Kültürel ve Kozmik Kökenleri. Kozmik Yayınlarından çıktı. Lütfen inceleyiniz. Türk Milletinin başında bulunan Türk adlı bir varlık tarafından nasıl organize edildiğimizi okuyun. www.ruhculuk.com bu siteyi de inceler misiniz? Saygılarımla. Burhan YILMAZ
1

Mart 19, 2008
Yorum yazın
quote
bold
italicize
underline
strike
url
image
quote
quote
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley
Smiley

busy
 
< Önceki   Sonraki >

Prof.Dr. İbrahİm Arslanoğlu

 
Tarih Bilinci
 
Diğer Yazıları

E-Bülten Kayıt Formu






Kayıp Parola?
Hesabınız yok mu? Kayıt Ol

Resul Kürşat Şahsİ

 
Bizde Hiç mi Suç Yok?
 
Diğer Yazıları

Meryem Aybİke Sİnan

 
Mehmet Âkif İnan
 
Diğer Yazıları

TV'de Bugün

HABERDOKUZ Çanakkale'dir, Lozan'dır, Ergenekon'dur Milli İrade! - HABERDOKUZ - HABERDOKUZ
TV'de Bugün

MURAT ÇAVGA'NIN YENİ KİTABI ÇIKTI